Projectleider

Werkgebied: regio 's-Hertogenbosch


Profiel opdrachtgever.  

Onze opdrachtgever is een ontwikkelend bouwbedrijf in de regio ’s-Hertogenbosch met specifieke ervaring met woningbouw. Het bedrijf heeft een belangrijke regionale functie en koppelt de betrokkenheid van een familiebedrijf aan een moderne organisatiestructuur.

 

Functie-inhoud

Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende grotere en kleinere (woningbouw)projecten. Daarbij stuurt u rechtstreeks werkvoorbereiding, inkoop, uitvoering en oplevering aan, waarbij u het proces stuurt op criteria van kwaliteit, prijs en tijd. U zorgt voor de naleving van regels op het terrein van veiligheid, ARBO en milieu. U heeft een belangrijke taak bij de afstemming met opdrachtgevers en onderhoudt daarbij de externe contacten. In deze zelfstandige projectleiderfunctie rapporteert u rechtstreeks aan de directie.

 

Functie eisen

U bent in het bezit van een diploma Bouwkunde op HBO-niveau en heeft ruime ervaring met het managen van bouwprojecten. U bent praktisch ingesteld en beschikt over een directe stijl van leidinggeven.

 

Reageren

 

 

 

 

Meer informatie.
Voor meer informatie
kunt bellen naar
073-6579090.

SOLLICITEREN!
Klik hier voor ons online sollicitatieformulier!