Projectontwikkelaar
Werkgebied: Regio Oss


Organisatie

Onze opdrachtgever is een zelfstandig opererend bouwbedrijf, met een uitstekende reputatie in met name de woningbouw. Het bedrijf heeft ruim 200 eigen medewerkers. De productie komt naast de aanbestedingsmarkt ook voor een belangrijk deel voort uit eigen ontwikkeling. Het beleid van het bedrijf is vooral gericht op continuïteit gekoppeld aan een beheerste groei.

 

Functiebeschrijving

U bent verantwoordelijk voor de uitwerking en coördinatie van diverse plantrajecten waarbij u sturing geeft aan de projectontwikkelteams. U geeft inhoud aan deze plannen vanaf schetsontwerp tot aan realisatie en onderhoudt daarbij contacten met alle bij het project betrokken partijen en opdrachtgevers. U draagt zorg voor de voortgang en de inhoud van het ontwikkelingsproces. Tot uw taken behoren onder meer: het opstellen van risico analyses, het verrichten van haalbaarheidsstudies, marktonderzoek en het opstellen van programma van eisen. U geeft duidelijk inzicht in de technische, financiële en juridische (on)mogelijkheden.


Functie eisen

Voor deze veelzijdige functie denken wij aan kandidaten met een bouwkundi­ge opleiding op HBO-niveau en relevante ervaring bij een ontwikkelende bouwer. Naast uw techni­sche kennis, beschikt u over een goed juridisch (bestemmingsplan technisch) en financieel inzicht.

 

Reageren

 

Meer informatie.
Voor meer informatie
kunt bellen naar
073-6579090.

SOLLICITEREN!
Klik hier voor ons online sollicitatieformulier!