Inkoper
Werkgebied: Regio 's-Hertogenbosch


Organisatie
Onze opdrachtgever is een zelfstandig bouwbedrijf in de regio ’s-Hertogenbosch en maakt deel uit van een groep van bouwbedrijven die met name actief zijn in het zuiden van het land. Het bedrijf is actief op zowel woningbouw als utiliteitsbouw waarbij altijd de klantwens centraal staat. Via directe communicatie wordt aan kader en werknemers een grote mate van zelfstandigheid gegeven.

 

Functiebeschrijving

Ten behoeve van diverse bouwprojecten in woning- en u-bouw draagt u zorg voor de inkoop van materialen, materieel en onderaannemers. U houdt bestaande samenwerkingsverbanden tegen het licht en kijkt waar deze verbeterd kunnen worden. Daarnaast blijft u actief op zoek naar eventuele nieuwe samenwerkingsverbanden. In overleg met de projectleiding bepaalt u de inkoopbudgetten. Uw taken bestaan onder meer uit beoordeling van offertes, opstellen van inkoopschema’s en bewaken van de inkoopresultaten. U onderhoudt bestaande contacten met leveranciers en onderaannemers en u initieert zelfstandig nieuwe. Tevens wordt u betrokken bij beoordeling van onderaannemers en leveranciers.

 

Functie-eisen

U bent in het bezit van een MBO/HBO diploma Bouwkunde bij voorkeur aangevuld met NEVI. U heeft aantoonbare ervaring als Inkoper in de bouw, u beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en u bent in staat om accuraat en snel te schakelen. In het kader van het relatiebeheer met betrekking tot de toeleveranciers geeft u blijkt van een gezonde commerciële, en op continuïteit gerichte, instelling.

 

Reageren

Meer informatie.
Voor meer informatie
kunt bellen naar
073-6579090.

SOLLICITEREN!
Klik hier voor ons online sollicitatieformulier!