Calculator/Werkvoorbereider

Werkgebied: Regio Oss


Organisatie
Onze opdrachtgever is een middelgroot bouwbedrijf met een solide regionaal netwerk en is met name gericht op woningbouw in de breedste zin van het woord. Het werkgebied is gelegen in de regio Oost-Brabant en Zuid-Gelderland. Het bedrijf kenmerkt zich door een traditionele achtergrond maar is uitgegroeid tot een eigentijdse onderneming met een visie van modern ondernemerschap.

 

Functiebeschrijving

U bent werkzaam binnen het projectteam van calculatie/werkvoorbereiding en inkoop. Dit team is vanaf het eerste initiatief tot aan realisatie van de projecten betrokken. Uw taak binnen het team ligt in eerste instantie op het vlak van calculatie.  Daarnaast wordt in de verdere fase van het project verwacht dat u zich inzet bij de werkvoorbereiding. In toenemende mate wordt gewerkt met moderne bouwprincipes zoals BIM en LEAN. U overlegt met en rapporteert aan de project(team)leider.

 

Functie-eisen

U beschikt over een MBO/HBO-niveau Bouwkunde en bij voorkeur ervaring in zowel calculatie als werkvoorbereiding. Overigens bestaat binnen het bedrijf de mogelijkheid om uw kennis op de taakonderdelen bij te scholen. In ieder geval wordt van u verwacht dat u duidelijke affiniteit heeft met beide taakonderdelen.

 

Reageren

  Meer informatie.
  Voor meer informatie
  kunt bellen naar
  073-6579090.

  SOLLICITEREN!
  Klik hier voor ons online sollicitatieformulier!